Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i København K

24 m2 kontor i København K til leje

Kontor til leje i 1264 København K

Velkommen til Store Kongensgade 122 - et unikt kontorlokale på 24 kvm, mødelokale på 15 kvm og mulighed for yderligere 50 kvm.
Velkommen til Store Kongensgade 122 - et unikt kontorlokale på 24 kvm, mødelokale på 15 kvm og mulighed for yderligere 50 kvm. En inspirerende atmosfære med højt til loftet, store vinduer og gratis forfriskninger i form af kaffe, te og Rebæl lemonade. En karakterfuld arbejdsplads. Kontakt os for at arrangere en besigtigelse og opdag gin næste inspirerende arbejdsplads.

Lejemålet omfatter 1 måneds forudbetalt leje og krærver et depositum svarende til 3 måneders forudbetalt husleje. Den månedlige pris på 9550 DKK) ekskl. moms) dækker over omkostninger til strøm, rengøring og varme. Opsigelsesdristen er løbende måned plus tre måneder.

Kom til en rundvisning og oplev det fulde potentiale, dette unikke sted har at tilbyde. Kontakt os for at arrangere en besigtigelse og opdag din næste inspirerende arbejdsplads.