Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Hvidovre

3537 m2 lager i Hvidovre til leje

MODERNE FØDEVAREPRODUKTION MED KONTOR / SHOWROOM- DOMICIL

-Oplagt domicillejemål til den professionelle cateringvirksomhed eller fødevareproducent- lige til at rykke ind i.

-Lejer har indrettet lejemålets stueplan til en komplet fødevareproduktion, og 1. salen til et moderne og lyst administrationsafsnit, med flotte mødelokaler/loungeområder, showroom og gode personalefaciliteter.

-Produktionen/lageret har 3 sluser til lastbiler, 2 porte i terræn, afløb, fedtudskiller, el-kraftudtag, vaskbare vægge, kølerum, frostrum og lager.

-Lejemålets nuværende indretning overtages for kr. 4,8 mio. + moms.

-1. sal omfatter stort åbent kontorlokale, mødelokale, stor moderne kantine i flotteste rå New York-stil, og bad/omklædning samt frokoststue til produktionsmedarbejdere.

-Stilen er overalt på 1. salen virkelig flot og indbydende, med moderne, rå detaljer, masser af lys, og i kantinen skabsfronter i børstet stål og sorte metrofliser.

-Beliggenheden på Avedøre Holme er helt optimal i forhold til adgang til CPH Lufthavn, København City, motorvejsnettet, Vestegnen samt Sverige.