Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Hvidovre

1000 m2 lager i Hvidovre til leje

LAGER MED KONTOR & SHOWROOM

- Her er muligheden for at blive fremlejetager af et lager- og kontorareal på en virkelig attraktiv beliggenhed på Avedøre Holme – med kort afstand til CPH Lufthavn, København City, motorvejsnettet og Sverige.

- Fremlejegiver er fødevareproducenten By Kavsman ApS, som har overskydende areal, der ønskes udlejet.

- Lejemålet består af to afsnit – et lager på ca. 300 m2 med eksklusiv brugsret for fremlejetager, og et kontor/showroom areal på ca. 700 m2

- Lageret er forsynet med pallereoler, som kan benyttes af fremlejetager. Der er fælles areal til ind- og udgående varer fra lageret, med 3 sluser/ramper til lastbiler og 2 porte i terræn, som deles med fremlejegiver.

- Der er fælles indgang til kontor- og personalefaciliteter på 1. salen, der kan tilgås enten fra udvendig ståltrappe eller indvendig trappe i stueplan.

- Kontormiljøet på 1. sal er åbent og indbydende, med åbne kontorarealer og et større møderum, og der er gode muligheder for yderligere kontoropdeling, indretning af showroom mv.

- Stor moderne kantine i flot rå New York-stil med skabsfronter i børstet stål og sorte metrofliser, samt bad-/omklædning, der deles med fremlejegiver.

- Der er gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder på ejendommen. Fremlejetagers adgang til parkering aftales nærmere.