Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Frederiksberg

53 m2 butik i Frederiksberg til leje

Store vinduespartier og god eksponering

Indretning/Ejendommen

Velkommen til 53 charmerende kvadratmeter beliggende på den attraktive Vesterbrogade. Lejemålet er opdelt i tre åbne rum samt et lille tekøkken placeret i den ene ende af ejendommen. Der er planlagt en større renovering, hvorefter ejendommen vil kunne overtages enten tilpasset efter lejerens specifikke behov eller som en whitebox. Lejemålet har også adgang til et lille kælderrum under gulvet, hvor der kan etableres en trappe imellem.

Ejendommen er opført i mursten og er opvarmet med fjernvarme.

Anvendelse

Ifølge BBR-meddelelsen er enheden klassificeret som "Enhed til detailhandel" med anvendelseskode 322. Enhver ændring af anvendelsen skal ansøges om hos Frederiksberg Kommune, og det er lejerens ansvar at sikre, at oplysningerne i BBR er korrekte og stemmer med de faktiske forhold samt at al relevant lovgivning er overholdt.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesi...