Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Albertslund

1295 m2 lager i Albertslund til leje

Sjældent udbudt lagerhal med adgang via to porte og egen rampe

Højloftet lagerhal med to porte, og mulighed for leje af kontorer i samme ejendom.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 udgør samlet lidt over 20.000 m², og er over 97% udlejet til en lang række gode danske og udenlandske virksomheder, bl.a. Kemp & Lauritzen, Novo Nordisk, Danske Bank, Fagerhult, Dunlop m.fl.

Til ejendommen hører en stor fælles kantine med frokost fra Meyers, og et mødecenter med 3 gode mødelokaler m. tv-skærme, som lejerne gratis kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålet udgør en højloftet lagerhal på 1.295 m², som tilgås fra bagsiden af bygningen via to porte, hvoraf den ene er med rampe. Udover lagerhallen har man et mindre forrum, hvor der kan stilles/leveres varer af fragtmændene, og stadig være låst af til lagerhallen. Lejemålet varmes op af kaloriferer, som er placeret i loftet. Loftshøjden udgør 7 meter centralt i lejemålet, og 5 meter i siderne.

Det er muligt at leje mindre kontorer i ejendommens kontorfællesskab i nr. 10 eller 14 fra 1-10 medarbejdere, eller et separat kontorlejemål på 329 m² med eget mødelokale, tekøkken og toilet. Dette lejemål er placeret på modsatte side af parkeringspladsen i nr. 12, stueplan.

Til ejendommen hører fælles bad og omklædning...