Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Herlev

775 m2 kontor i Herlev til leje

Synlig kontorejendom med flere muligheder

Lejemålet
775 m² domicil/kontor til leje i velfungerende flerbrugerejendom. Lejemålet er beliggende på 2. etage og har et rigtig dejligt lysindfald. Lejemålet er indrettet med storrumskontor, en masse cellekontorer, chefkontor, direktørkontor, møderum, tekøkkener, garderober og toilet-faciliteter. Alt sammen er bygget op omkring det store atrium og den utrolig flotte trappeopgang i ejendommens midte. Lejemålet kan indrettes efter lejers ønsker og behov. Der er alt, hvad I skal bruge, her på en skøn adresse i Herlev.

Ejendommen
Ejendommen på Lyskær 5 er et stort flerbrugerhus, der er totalrenoveret. Som lejer i denne ejendom får du adgang til en digital reception, som er meget fleksibel i forhold til dine ønsker om, hvordan dine gæster skal modtages. Desuden får du adgang til fælles mødelokaler med AV-udstyr, der kan rumme op til henholdsvis 10 og 12 personer, samt stor kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Parkering
Parkering er altafgørende, og derfor lægger vi stor vægt på, at dette er tilgængeligt for vores lejere. Der er både mulighed for at parkere i terrænet samt i vores store parkeringskælder. Vi tilbyder også udlejning af p-pladser med ladestander til din el-bil.

Beliggenhed
Ejendommen har facade direkte ud til Ring3 som dagligt har enormt mange forbipasserende biler, hvorfor dette giver anledning til stor...